Compliance audit

Als AEO (Authorised Economic Operator) heeft u de verantwoordelijkheid om jaarlijks monitoringsrapporten op te stellen. Bovendien vereisen veel douanevergunningen dat u jaarlijks aantoont dat u nog steeds aan alle voorwaarden voldoet. Maar hoe weet u zeker of uw bedrijf nog steeds in compliance is? GRC staat voor u klaar om een uitgebreide compliance audit uit te voeren. Deze audit is gericht op het beoordelen van uw naleving van de geldende douanewetten en -regelgeving. We helpen u om eventuele non-conformiteiten te identificeren en corrigerende maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf blijft voldoen aan alle vereisten.

De auditopdracht, de frequentie en de wijze waarop gerapporteerd zal worden, worden afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden we maatwerkoplossingen.

Bij GRC voeren we niet alleen compliance audits uit, maar we kunnen ook andere soorten onderzoeken voor u doen. Dit omvat haalbaarheidsonderzoeken, due diligence-onderzoeken en AEO-audits. Onze uitgebreide audittool, ACT (AEO Compliance Tool), kan ingezet worden om deze audits efficiënt uit te voeren.

ACT is ontworpen om de auditprocessen te stroomlijnen en rapportage eenvoudig te maken. Hierdoor kunt u snel inzicht krijgen in uw naleving en mogelijke verbeteringen identificeren.

Kortom, of u nu behoefte heeft aan een jaarlijkse compliance audit, een specifieke AEO-audit of andere onderzoeken, GRC staat voor u klaar om u te ondersteunen. Onze doel is ervoor te zorgen dat uw bedrijf in compliance blijft en dat u altijd voorbereid bent op veranderingen in de douanewetgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer: