Over onsMIJLPALEN & SAMENWERKING

Historie

Onze consultants hebben het douanevak geleerd bij de Douane, de Belastingdienst, grote toonaangevende internationale organisaties en in de adviespraktijk. Deze brede ervaringen in combinatie met uitstekende consulting skills maken ons tot de trusted advisors en experts die u helpen in control te zijn op douanegebied en als deelnemer aan de internationale toeleveringsketens.

2010 – Begin 2010 is door Hans Verheijen en Iris Snijders-Kroon, allebei oud belastinginspecteurs, toen nog werkzaam voor Capgemini, gestart met het uitwerken van ‘AEO in Control’ in een pilot met vier evofenedex-leden. De pilot leidde tot een concept dat flexibel en duurzaam is en de klant intensief betrekt bij de werkzaamheden en activiteiten, zodat het AEO-denken en doen onderdeel wordt van zijn bedrijfscultuur.

2011 – In februari 2011 is “AEO in Control” gelanceerd en daarmee definitief in de markt gezet in een samenwerkingsverband tussen evofenedex en Capgemini.

2012 – In oktober 2012 zijn Iris Snijders en Hans Verheijen gestart met het zelfstandig in de markt zetten van deze succesvolle AEO aanpak, sinds 2014 onder de naam GRC Customs. GRC Customs is een organisatie met services op het gebied van Governance, Risk & Compliance in relatie tot douanezaken en internationale handelsvraagstukken. Door steeds verdergaande samenwerking met partners is het dienstenaanbod aanzienlijk uitgebreid en daardoor blijft de positie van het bedrijf in de markt versterken. 

Samenwerkingen

GRC Customs heeft een exclusieve samenwerkingsovereenkomst op het gebied van Douaneconsulting en AEO-advisering met evofenedex.