Over onsMIJLPALEN & SAMENWERKING

Historie

Onze consultants hebben het douanevak geleerd bij de Douane, de Belastingdienst, grote toonaangevende internationale organisaties en in de adviespraktijk. Deze brede ervaringen in combinatie met uitstekende consulting skills maken ons tot de trusted advisors en experts die u helpen in control te zijn op douanegebied en als deelnemer aan de internationale toeleveringsketens.

2012 – In oktober 2012 zijn Iris Snijders en Hans Verheijen, de managing partners van GRC Customs, gestart met het zelfstandig in de markt zetten van een succesvolle AEO aanpak. GRC Customs is een organisatie met services op het gebied van Governance, Risk & Compliance in relatie tot douanezaken en internationale handelsvraagstukken. Door toetreding van Mark Muller als partner in januari 2019 en Jan Akkermans in juli 2020 heeft GRC Customs het dienstenaanbod aanzienlijk kunnen uitbreiden. De positie van het bedrijf in de markt blijft daardoor versterken.

Samenwerkingen

GRC Customs heeft een exclusieve samenwerkingsovereenkomst op het gebied van Douaneconsulting en AEO-advisering met evofenedex.