Grenzeloos advies van ons team.

Consulting op het gebied van douane en internationale handel.

Vragen of informatie?

Of stuur een mail naar:
info@grc-customs.com

Consulting

Governance, Risk & Compliance zijn de pijlers voor sturing en beheersing van uw douanevergunningen en douaneprocessen. Datzelfde geldt ook voor  Trade compliance.

Ons advies richt zich dus op duurzame inrichting, waarmee u blijvend ‘in control’ bent over uw processen. Dat is uiteindelijk wat je wilt als organisatie. Immers douane compliance en de verplichting om zelf je douanevergunningen en douaneprocessen te monitoren vragen om een duurzame inrichting.

Ook voor export compliance vormt het uitvoeren van self assessments een wettelijke vereiste. Een duurzame aanpak is dus ook daar van belang. Met de hulp van onze trade compliance expert krijgt u nog beter inzicht en overzicht in de export controls en sanctiewetgeving.

Een duurzame inrichting vraagt ook om te investeren in kennis. Om het verkrijgen en behouden van kennis in de organisatie te borgen bieden wij kennisgerichte douaneopleidingen aan. De trainingen zijn altijd maatwerk zodat de inhoud van de douaneopleiding optimaal aansluit bij de douanevergunningen en douaneprocessen van het bedrijf. De douaneopleidingen sluiten dus aan bij de werkzaamheden van uw medewerkers. Bij een douaneopleiding is het tenslotte belangrijk dat er ‘haakjes’ zijn waar de kennis aan opgehangen kan worden.

Douaneadvies
Advies Export Controls en sanctiewetgeving
Opleidingen