De Week van Lars Bruurmijn

De afgelopen werkweek was een enerverende, verrassende en vooral ook bijzondere week.

Op maandag was ik bij een groot farmaceutisch bedrijf voor de selectie van nieuwe douanesoftware. Er was een demo van een aangiftesoftware leverancier. Mijn rol? De klant begeleiden in het maken van de beste keuze, met hun specifieke behoeften als leidraad.

Dinsdag was de dag waarop onze AEO Compliance Tool (ACT) bij een grote multinational live ging. Een livegang gaat altijd gepaard met training van de gebruikers. Deze training bestaat uit een stukje AEO awareness, het werken met de applicatie en natuurlijk hoe de werking van onze tool helpt bij het beheren van de AEO-vergunning. Het was een intensieve maar succesvolle sessie.

En toen kwam woensdag: Een bijzondere dag waar we lang naar uit hebben gekeken! De allereerste gebruikerstest van onze vernieuwde Compliance Tool vond plaats. Verschillende klanten kwamen naar ons kantoor om mee te testen en een videograaf was aanwezig om de dag en testimonials vast te leggen. Het was een groot succes en de eerste reacties waren zeer positief. Daar hoor je later meer over!

Op donderdag ben ik samen met collega Iris afgereisd naar Venlo voor een intakegesprek bij een nieuwe klant en een afspraak met een bestaande klant om te bespreken hoe zij nog meer voordeel kunnen halen uit ACT. Onderweg hadden Iris en ik genoeg tijd om de marketingstrategie voor ons nieuwe bedrijf GRC4U te bespreken. Immers de livegang is bijna daar.

De vrijdag heb ik gebruikt om openstaande acties en mails af te werken en meestal sluit ik daarmee mijn werkweek ook af.  Dit keer niet. Op zaterdag bracht ik een bezoek aan het voetbalteam van VFC Vlaardingen dat wij na de actie van vorig jaar zijn gaan sponsoren. Ik sloot de week af met de positieve energie van een groep jongeren die met veel plezier en passie de laatste wedstrijd van het seizoen speelden.

Ik draag mijn ‘pen’ over aan mijn collega Twan Kroon!

Meer nieuws