De toekomst van GRC Customs!

De methode ‘AEO in control’ werd 15 jaar geleden door ons ontwikkeld en met succes in de markt gezet. Beheer en onderhoud richtten we in met behulp van een Customs Control Framework. De gehele verantwoording en monitoring vond plaats in een Excel spreadsheet. De verantwoordelijke persoon voor AEO kreeg daarmee een bijna onmogelijke taak om deze Excel actueel te houden.

In 2021 kwam GRC Customs daarom met de AEO compliance tool (ACT) op de markt. Eindelijk een slimme en innovatieve oplossing. ACT was direct een succes en vele bedrijven sloten hierop aan. Steeds vaker kregen wij de vraag of ook andere frameworks in onze tool konden worden opgenomen. Deze vragen en de ervaring die wij en onze klanten hebben opgedaan in de afgelopen jaren hebben geleid tot een nieuw bedrijf GRC4Uen een nieuwe oplossing die nog slimmer, nog mooier en nog beter is. Behalve de bestaande frameworks van AEO, douanevergunningen en TCF, lanceert GRC4U ook andere frameworks waaronder GDP, IFS Logistics, ISO 9001, ICP, Luchtvrachtveiligheid, CTPAT etc. De compliance oplossing voor je Supply Chain Management!

GRC Customs blijft zich focussen op douane consulting. Voor alle vragen over douanezaken, automatisering van je douaneprocessen, automatisering van Customs & Trade compliance etc. is en blijft GRC Customs uw adviseur. Voor de automatisering van Customs & Trade compliance werken wij voortaan samen met GRC4U.

Ons zusterbedrijf GRC4U heeft de doorontwikkeling van de AEO compliance tool op zich genomen. Hiermee wordt vorm gegeven aan een holistische benadering van compliance.

En wat maakt GRC4U zo bijzonder?
GRC4U biedt niet alleen een omgeving waarin je compliance kunt managen, maar heeft ook kennis, templates, best practices in de tool verwerkt. Hierdoor komen kennis en functionaliteit samen. GRC Customs is voor de douaneprocessen de partner en contentleverancier van GRC4U. Met GRC4U haal je dus niet alleen een softwareoplossing, maar ook een virtuele consultant in huis.

Meer nieuws