Influence of flexible transportation plans on supply chain performance

Draagt het flexibel inrichten van het transportplan bij aan de prestatie van de supply chain?

 

Dit is geen vraagstuk waar GRC Customs zich actief over buigt maar was wel de onderzoeksvraag van de Bachelor Thesis die Lars Bruurmijn tijdens zijn studie aan de RSM heeft geschreven.  Tijdens het bezoek aan de ICT Logistiek en Logistica Next beurs in Utrecht door onze consultants Lars Bruurmijn en Annikka Pannickar werd Lars herinnerd aan zijn thesis.

Als manager is het belangrijk om te weten wat de gevolgen zijn van beslissingen die binnen de organisatie worden gemaakt. Lars heeft aan de hand van verschillende parameters, aangaande een flexibel transport plan, gepoogd te verklaren hoe deze de winstmarge en het aantal export zendingen beïnvloeden.

Ondanks dat Lars inmiddels vooral bezig is met IT, softwareontwikkeling en softwareselectie op het gebied van Douanewetgeving, willen wij jullie deze interessante Thesis niet onthouden. Zeker niet omdat er verschillende GRC klanten zijn die indertijd input hebben gegeven voor deze Thesis en een groot deel van onze doelgroep onderdeel uitmaakt van supply chains.

Thesis Supply Chain Performance

Veel leesplezier!

Meer nieuws