Conversietabel AGS – DMS voor de codelijsten

Nadat we in mei de transponeringstabel AGS-DMS online zetten, hebben we daarna ook de conversietabel voor de codelijsten gepubliceerd.

Inmiddels verloopt de transitie naar DMS gefaseerd en zijn de eerste ervaringen opgedaan. Het lijkt erop dat dit tot nu toe redelijk soepel verloopt, aangezien het, onder andere, op social media aardig stil blijft. Bij het invoeren van het nieuwe Douaneaangiften Management Systeem zijn niet alleen codes verplaatst naar andere tabellen, maar hebben deze ook andere namen gekregen. Wij vinden het handig om dit soort zaken in beeld te brengen. Voor onszelf en onze eigen aangiftepraktijk, maar ook voor onze klanten die zelf aangifte doen of deze elders laten doen en zicht willen houden op de kwaliteit van hun aangiften. Met onderstaande conversietabel zie je in één oogopslag waar de gegevens uit de oude lijst te vinden zijn in de nieuwe codelijst. Handig en tijdbesparend!

In de tussentijd werken wij hard door aan de Toelichting DMS.

Om technische redenen kan de conversietabel AGS-DMS voor de codelijsten niet meer worden gedownload. Heb je interesse deze te ontvangen dan kun je een mail sturen naar info@grc-customs.com De conversietabel wordt gratis verstrekt. 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met:

Twan Kroon

06-20396317

Twan.Kroon@nl-grc.com

Meer nieuws