Controle douaneaangiftes

Als organisatie is het van het grootste belang om altijd compliant te zijn. Om de mate van naleving vast te stellen, is het noodzakelijk om regelmatig controles uit te voeren, zowel binnen uw eigen organisatie als op het werk dat wij voor u verrichten.

In onze Portal heeft u toegang tot het volledige douanedossier, waardoor de kwaliteit van ons werk volledig transparant is. Hier kunt u zien welke interne controles we hebben uitgevoerd en welke resultaten zijn behaald. Dit zorgt voor een helder overzicht van de geleverde inspanningen en de behaalde compliance-niveaus.

Bovendien bieden we de mogelijkheid om zelf controles uit te voeren en deze vast te leggen in de Portal-omgeving. Hierdoor kunt u aantoonbaar maken dat u de vereiste controlemaatregelen heeft geïmplementeerd en uitgevoerd.

Als u wilt, kunnen wij ook de controle voor u uitvoeren. Onze ervaren collega’s van GRC Customs zijn experts op het gebied van douane en compliance. Ze beoordelen de dossiers die u hebt ingelegd en voorzien u van concrete feedback en aanbevelingen. Dit helpt de kwaliteit van het proces te verbeteren en zorgt ervoor dat u aantoonbaar compliant bent voor dit specifieke onderdeel.

Met onze ondersteuning bent u er zeker van dat uw organisatie voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. We streven ernaar om uw compliance op het hoogste niveau te handhaven en u te voorzien van de nodige tools en inzichten om dit te bereiken.

Kortom, of u nu zelf controles wilt uitvoeren of gebruik wilt maken van onze expertise, GRC staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat u te allen tijde compliant bent en voldoet aan de geldende voorschriften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen ondersteunen.

Lees meer: