Monitoring & Control

Of uw bedrijf al geruime tijd een Export Compliance beleid heeft geïmplementeerd of juist recentelijk is gestart, het handhaven van kwaliteit en effectiviteit is cruciaal. In een omgeving waarin internationale handelsregels en voorschriften voortdurend veranderen, is continue monitoring, beoordeling en handhaving van de maatregelen en procedures essentieel om uw compliance programma up-to-date te houden.

Bij GRC begrijpen we het belang van voortdurende inzet voor naleving. Het beheren van een Export Compliance programma kan complex zijn, en het is gemakkelijk om het overzicht te verliezen in een complexe regelgevingsomgeving. Daarom bieden we onze SaaS-oplossing, ACT (AEO Compliance Tool), als een effectieve oplossing voor uw bedrijf.

ACT is ontworpen om uw compliance programma te versterken. Met deze geavanceerde software beheert u in realtime uw beleid, processen en maatregelen. U kunt elke fase van uw Export Compliance programma volgen en evalueren, en waar nodig aanpassingen doorvoeren om te voldoen aan de nieuwste vereisten en regelgeving.

ACT vereenvoudigt ook de rapportage, waardoor u gemakkelijk inzicht krijgt in de prestaties en naleving van uw programma. Dit maakt het mogelijk om snel te reageren op non-conformiteiten en proactief risico’s te beheren.

Met ACT hoeft u zich geen zorgen te maken over handmatige processen en complexe spreadsheets. De tool automatiseert veel compliance-taken, waardoor u tijd en middelen bespaart.

Kortom, ACT is een essentiële aanvulling op uw Export Compliance programma. Het biedt de tools en inzichten die nodig zijn om uw compliance te handhaven en te verbeteren in een voortdurend veranderend landschap van internationale handel. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe ACT uw bedrijf kan ondersteunen.

Lees meer: