GRC Customs Services

De GRC Customs Control Tower voor real time monitoring van douaneprocessen

De GRC Customs Control Tower ondersteunt bij een real time monitoring van alle douaneprocessen en maakt het mogelijk om opdrachten tot het indienen van een douaneaangifte volgens een vaste structuur te geven.

In GRC Customs Services hebben we een portal ontwikkeld waarmee we als intermediair kunnen optreden voor onze relaties, bijvoorbeeld ten behoeve van een eenduidige data-uitwisseling tussen opdrachtgever en Douane. Naast een soepele wederzijdse informatieverstrekking en het opbouwen van juiste en volledige (douane)dossiers bieden we in de GCS Portal een breed scala aan managed services die onze klanten ondersteunen bij het naleven van de wet- en regelgeving en het in beeld brengen van de werkstromen.

De GCS Portal wordt door ons eveneens ingezet als medium waar de opdracht tot het indienen van een douaneaangifte wordt gegeven. Op deze wijze zijn alle douanedocumenten op één plek aanwezig en is het niet langer nodig met ingewikkelde mappenstructuren te werken in een e-mailomgeving. Met één druk op de knop is het douanedossier compleet en bestaat er inzicht in alle uitgevoerde controles.  

Op zoek naar een douanevertegenwoordiger die kwaliteit serieus neemt en gebruik maakt van de mogelijkheden die automatisering biedt? Of interesse in een demo? Stuur een bericht naar info@grc-customs-services.com of bel met Twan Kroon, telefoonnummer 06 20396317

 

 

 

webstie