GRC verzorgt opleidingen bij bedrijven in-house en op locatie in de regio.
Wij bieden de volgende opleidingen aan:

• AEO awareness
• AEO awareness & management
• AEO awareness & security
• AEO awareness & Douane
• AEO awareness & luchtvrachtveiligheid

AEO awareness

Voor de medewerkers in uitvoerende en ondersteunende functies (Productie, Inkoop, Verkoop, Magazijn, Distributie, Staf) bieden wij een opleiding waarbij de medewerker basiskennis AEO verwerft en inzicht krijgt in zijn/haar rol binnen AEO.

AEO awareness & management

Voor managers en teamleiders op strategisch, tactisch en operationeel niveau geeft onze opleiding, naast het verwerven van basiskennis AEO met de nadruk op compliance, vooral inzicht in de governance aspecten van AEO.

AEO awareness & security

Voor beveiligers, receptionisten en facilitair personeel bieden wij een opleiding waarbij de nadruk ligt op de veiligheidsaspecten van AEO. In deze opleiding worden praktische handvatten aangeboden en krijgt de cursist inzicht in zijn/haar rol binnen AEO.

AEO awareness & Douane

Voor de medewerkers die de douaneprocessen uitvoeren bieden wij een opleiding waarbij de medewerker basiskennis AEO verwerft en inzicht krijgt in zijn/haar rol binnen AEO. De nadruk ligt op de douanewerkzaamheden gerelateerd aan de in uw bedrijf relevante douaneprocessen. Deze maatwerkopleiding wordt alleen in-house gegeven.

AEO awareness & luchtvrachtveiligheid

Voor de medewerkers die zijn opgeleid in luchtvrachtveiligheid bieden wij een opleiding waarbij de medewerker basiskennis AEO krijgt. Daarbij geven wij inzicht in de relatie tussen AEO en luchtvrachtveiligheid en behandelen we de verschillen en overeenkomsten.